Jajka marynowane z burakami
Kiszone Jajka z Burakami to bezglutenowy, bezmleczny i laktoowowegetariański dodatek. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 192 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka buraków, wody, jajek na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 34% , co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Kiszone Jajka z Buraków , Kiszone Jajka po Holendersku z Pensylwanii i Sałatka z Makaronu Z Pieczonymi Burakami i Porami .
Instrukcje
Odcedź buraki, zachowując 1 szklankę soku (resztkę soku wylej lub zachowaj do innego wykorzystania).
Umieść buraki i jajka w szklanym słoiku o pojemności 2 qt.
W małym rondelku zagotuj cukier, wodę, ocet i pozostały sok z buraków.
Polać buraki i jajka; ostudzić.
Przykryj szczelnie i odstaw do lodówki na co najmniej 24 godziny przed podaniem.