Jajka Hussarde
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj jajka Hussarde spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis służy 8 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka dekoracji: gałązki pietruszki, połówki muffinek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Scottish Eggs - co może pokonać gotowane jajka smażone w głębokim tłuszczu, gdy pokryte kiełbasą, Malezyjskie słodkie i kwaśne jaja (jaja Masak Branda / belanda), oraz Wiosenne zielone warzywa i całe jajka na miękko jajka, Vanill dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować sos hollandaise. Trzymaj ciepło.
Ciepły sos Marchand de Vin w ciężkim rondlu na małym ogniu.
Umieść plasterki szynki na lekko nasmarowanym stojaku na patelni z brojlerami.
Broil 5 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 2 minut lub do dokładnie ogrzane.
Posmaruj plastry pomidora olejem; umieść na lekko nasmarowanym stojaku na patelni brojlerów.
Broil 5 cali od ciepła 3 minut lub do dokładnie ogrzane.
Dodaj wodę na głębokość 2 cali w dużej patelni. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i utrzymać lekkie gotować. Pracując z 4 jajkami, rozbij jajka, po jednym, do spodka; wsuń każdy Spodek do wody. Dusić 3 minuty lub aż gotowane.
Wyjąć jajka łyżką szczelinową; w razie potrzeby przyciąć krawędzie. Powtórz procedurę z pozostałymi czterema jajami.
Umieść natychmiastowy chrupiący tost na każdym talerzu; łyżka 1/4 szklanki SOS Marchand de Vin na każdym. Wierzch równomiernie z szynką, pomidorem, jajkiem i sosem holenderskim.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Uwaga: w przypadku sosu holenderskiego użyliśmy 1 (9 uncji) mieszanki sosu holenderskiego.