Jajka gotowane w syropie imbirowym
Jajka w koszulce w syropie imbirowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 33 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, korzeń imbiru, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Syrop Klonowy - Jajka Gotowane I Gofry, Gotowane gruszki w syropie z miodem, imbirem i cynamonem, oraz Jaja Sardou (jaja gotowane po Nowojorsku z karczochami, szpinakiem i holenderskim jedzeniem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wodę i cukier razem w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dodać plastry imbiru i gotować, aż pachnące, o 5 protokół.
Rozbij jajka na poszczególne miski i delikatnie wrzuć je do syropu. Gotować jajko z jednej strony, aż białko jest częściowo osadzone i nieprzezroczyste, około 3 1/2 minuty; delikatnie odwrócić, aby gotować z drugiej strony, aż białko jaja jest nieprzezroczyste, ale nie twarde, a żółtko jest nadal płynne, około 3 1/2 więcej minut lub do pożądanej doneness. Łyżka jaj do poszczególnych misek i łyżka syropu na każdym jajku.
Udekoruj gotowanym imbirem.