Jajka faszerowane bekonem i octem balsamicznym
Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni, jajka faszerowane w bekonie i occie balsamicznym mogą być świetnym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym do wypróbowania. Za 35 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 81 kalorii , 4 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 24 osób. Niewielu osobom naprawdę spodobało się to amerykańskie danie. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i sycący. Jeśli masz pod ręką jajka na twardo, paski bekonu, cebulę i kilka innych składników, możesz je przygotować. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 34% , co jest raczej słabym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również jajka faszerowane w bekonie ze szczypiorkiem , jajka faszerowane Blasian's i jajka faszerowane z krabem .
Instrukcje
Przekrój jajka wzdłuż na pół.
Wyjmij żółtka, białka odłóż na bok. W małej misce rozgnieć żółtka.
Dodaj majonez, boczek, cebulę, ocet, cukier, sól selerową i pieprz; dobrze wymieszaj.
Nadziewać lub wyciskać masę do białek. Schłodzić do momentu podania.