Jajecznica ze szparagami

Jajecznica ze szparagami
Jajecznica ze szparagami to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, parmezanu, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jajecznica na szparagach, Jajecznica ze szparagami, oraz Jajecznica Ze Szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W głębokiej, 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, doprowadzić około 1 cal wody do wrzenia. Tymczasem, snap trudne łodygi kończy się szparagi i odrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyciąć 2 do 3 cali od wierzchołka każdej szparagowej włóczni, a następnie wyciąć pozostałe łodygi po przekątnej na długości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Dodać szparagi do wrzącej wody i gotować, aż ledwo miękkie po przekłuciu, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Drenaż. Oddziel końcówki od kawałków łodygi.
5
Ubić jajko, 1/4 łyżeczki soli czosnkowej i bazylii do wymieszania. Ustaw patelnię na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać masło i zawirować do płaszcza patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać mieszankę jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Posypać kostkami sera neufchatel.
Składniki, których będziesz potrzebować
NeufchatelNeufchatel
8
W zestawach mieszanek jaj, użyj szerokiej szpatułki, aby odepchnąć ugotowane jajka na bok i pozwolić, aby niegotowana ciecz popłynęła na dno. Podczas gdy mieszanka jajek jest nadal półpłynna, dodaj kawałki łodygi szparagów, mozzarellę i parmezan. Kontynuuj wypychanie mieszaniny z dna patelni za pomocą szpatułki, aż delikatnie ustawi się, w sumie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przełożyć na talerz lub talerze.
10
Dodać sól czosnkową i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
11
Dekoruj końcówkami szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn