Jajecznica z szynką i warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj szynki i jajecznicy warzywnej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 246 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś szynkę, jajka, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajecznica Warzywna, Jajecznica Warzywna, oraz Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć jajka, mleko i sól czosnkową; beat dobrze. Odstawić.
Margarynę roztopić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szynkę, paprykę i cebulę; gotować i mieszać 2 do 4 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Wlać mieszaninę jaj na mieszaninę szynki na patelni. Gotować, aż jajka są ustawione, ale lekko wilgotne, mieszając od czasu do czasu od zewnętrznej krawędzi do środka patelni.
Posypać serem. Przykryć; odstawić na 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.