Jajecznica z pomidorami i szalotkami (Huevos Revueltos con Tomate y Cebolla)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać jajecznicę z pomidorem i szalotki (Huevos Revueltos con Tomate y Cebolla) spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 138 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 54 centów za porcję. 517 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, pomidory, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Revueltos (Kremowa Jajecznica Po Hiszpańsku), Pan con Tomate (chleb pomidorowy), oraz Portugalski ryż pomidorowy (Arroz de Tomate).
Instrukcje
W średniej patelni non-stick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać pomidory i szalotki i gotować około 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.Tymczasem w małej misce ubić jajka i sól.
Wlać jajka na patelni z mieszaniną pomidorową i gotować na średnim ogniu, bez mieszania, aż mieszanina zacznie się ustawiać.Wymieszać dwa razy lub aż jajka wymieszać z pomidorem i szalotki i gotować około 2 protokół lub aż jaja są konsystencji lubisz.
Przełożyć na talerz i podawać z arepą lub tostem.