Jajecznica z Pepperoni i serem
Pepperoni i serowa jajecznica to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, szalotka, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jajecznica z Pepperoni i serem, Jajecznica z szynką i serem, oraz Zapnij To! Jajecznica z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej z pestek winogron w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać pepperoni i smażyć, obracając w razie potrzeby, aż ostre na brzegach, o 1 minutę.
Przenieść do ręczników papierowych do odsączenia; wylać tłuszcz i wytrzeć patelnię.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Ubić jajka i mleko w misce; dodać do patelni i doprawić 1/2 łyżeczką soli, i pieprz do smaku. Gotować, uruchomiony gumową szpatułką wokół krawędzi i wzdłuż dna, aby zapobiec jaj od sklejania, aż prawie zestaw, 2 do 3 protokół; posypać serem, pepperoni i scallion, następnie przykryć i zdjąć z ognia, aby zakończyć gotowanie, o 1 więcej minut.