Jajecznica z olejem Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj jajecznicy z olejem Chili. Ten przepis służy 2. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 52 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, jajka, poziom łyżeczki cukru i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z Gofrem Chili z serową jajecznicą, bekonem i awokado, Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, oraz Jajecznica BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jajka, cukier, szczyptę soli i mleko w średniej misce.
Ubijać aż lekko się spieni i cukier się rozpuści. Odstawić.
Każdą zieloną chili rozetnij wzdłuż i usuń wszystkie nasiona, skrobając nożem lub łyżeczką.
Rozgrzać olej w patelni nieprzywierającej o dużym dnie na średnim ogniu, aż do połysku.
Dodaj chili i zmniejszyć ciepło do niskiej. Smażymy ciągle mieszając, aż plastry chili lekko się zarumienią-około 2 minut.
Chili i oleju przenieść do małej miseczki i odstawić.
Dodaj masło do patelni i ciepła na średnim ogniu, aż do stopienia.
Dodać jajka i gotować, ciągle mieszając, aż jajka są ledwo ustawione, ale nadal lekko cieknące, w sumie około 5 minut.
Przełożyć na ciepły talerz i skropić oliwą z chili i chilli.
Podawać z chlebem lub z indyjskim roti.