Jajecznica z Havarti i winem
Jajecznica z Havarti i winem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 287 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz masło, ser havarti, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowa jajecznica z koperkiem Havarti z szynką wiejską i grzankami maślanymi, Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, oraz Wszystko Jajecznica.
Instrukcje
W średniej misce, ubić jajka, wino, sól, pieprz, 2 łyżki natki pietruszki i cebuli dokładnie widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane.
W 10-calowej patelni nonstick, rozgrzać masło na średnim ogniu, aż masło zacznie skwierczeć.
Wlać mieszaninę jaj do patelni.
Ser posypać równomiernie jajkami.
Gdy mieszanina zaczyna się układać na dnie i na bokach, delikatnie unieś gotowane porcje za pomocą szpatułki, aby cienka, niegotowana część mogła spłynąć na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne.
Dekoruj dodatkową natką pietruszki.