Jajecznica z białymi jajkami z grzybami Shiitake i boczkiem z indyka

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na poranny posiłek, więc daj jajecznicę z białymi jajkami z grzybami Shiitake i bekonem z indyka. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 296 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bekonu z indyka, jajka, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jajka Gotowane, Sałatka Z Boczkiem Z Indyka, Ugotuj książkę: Fettucine z kukurydzą, boczkiem i grzybami Shiitake, oraz BBQ Indyk boczek zawijany ser faszerowane pieczarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 9 " nonstick patelni na średnim ogniu i płaszcz z beztłuszczowym sprayem do gotowania warzyw.2 Weź dwa paski boczku z indyka i patelni, aż gotowane przez i chrupiące ? około 1-2 minut dla każdej strony.
Wyjąć boczek z patelni i natychmiast3
Umieścić grzyby w tej samej patelni i sautÃ?© aż lekko zbrązowieje ? około 1-2 minuty.
Zdjąć z ognia i odstawić.4 w małej misce ubij białka i wodę. Doprawić do smaku pieprzem.
Umieść jajka w patelni nonstick i mieszać aż gotowane przez-około 1 minutę lub aż krawędzie zaczną się ustawiać. Nie przegotować.5 ułożyć jajka i grzyby na talerzu, posypać natką pietruszki i dodać z boku dwa paski boczku z indyka.