Jajecznica z białymi jajkami z grzybami Shiitake i boczkiem z indyka

Jajecznica z białymi jajkami z grzybami Shiitake i boczkiem z indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na poranny posiłek, więc daj jajecznicę z białymi jajkami z grzybami Shiitake i bekonem z indyka. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 296 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bekonu z indyka, jajka, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jajka Gotowane, Sałatka Z Boczkiem Z Indyka, Ugotuj książkę: Fettucine z kukurydzą, boczkiem i grzybami Shiitake, oraz BBQ Indyk boczek zawijany ser faszerowane pieczarki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 9 " nonstick patelni na średnim ogniu i płaszcz z beztłuszczowym sprayem do gotowania warzyw.2 Weź dwa paski boczku z indyka i patelni, aż gotowane przez i chrupiące ? około 1-2 minut dla każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć boczek z patelni i natychmiast3
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieścić grzyby w tej samej patelni i sautÃ?© aż lekko zbrązowieje ? około 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z ognia i odstawić.4 w małej misce ubij białka i wodę. Doprawić do smaku pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Umieść jajka w patelni nonstick i mieszać aż gotowane przez-około 1 minutę lub aż krawędzie zaczną się ustawiać. Nie przegotować.5 ułożyć jajka i grzyby na talerzu, posypać natką pietruszki i dodać z boku dwa paski boczku z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn