Jajecznica Salsa
Jajecznica salsy to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz salsę, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Jajecznica z szynką, oraz Najlepsza Jajecznica dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem jajka, sól, pieprz i ser, jeśli używasz. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać jajka i gotować przez 30 sekund.
Dodać salsę i jajeczkować aż zestaw, o 1 minuta więcej. W razie potrzeby łyżkę do ciepłej mąki lub tortilli kukurydzianych.