Jajecznica Perkalowa
Potrzebujesz bezglutenowe, lakto ovo Wegetariańskie, pierwotne i דל פחמימות,zne śniadanie? Jajecznica perkalowa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 12g tłuszczu i w sumie 171 kalorii. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, chwastów koperkowych, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jajecznica Perkalowa, Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / jajko s, oraz Najlepsze Jajecznica.
Instrukcje
W 12-calowym. patelnia nieprzywierająca, podsmaż zieloną paprykę i cebulę na maśle do miękkości.
W dużej misce ubij jajka z mlekiem, koperkiem, solą i pieprzem.
Wlej na patelnię; gotuj i delikatnie mieszaj na średnim ogniu, aż jajka prawie się zestalą.
Dodaj mieszankę papryki i pomidora; gotuj i mieszaj, aż zostaną podgrzane, a jajka całkowicie zestalą się.
Polecane wino: Wino Musujące
Wino musujące to świetny wybór na jajecznicę. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące świetnie komponuje się z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka na początku dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ wiadomo, że żółtko pokrywa podniebienie. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.