Jajecznica Chorizo
Jajecznica Chorizo to bezglutenowe i bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać chorizo ), dekoruj: liście kolendry, olej roślinny, jeśli używasz chorizo, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jajecznica z Chorizo, Jajecznica Chorizo, oraz Chorizo Jajecznica Śniadanie Tacos.
Instrukcje
Jeśli używasz hiszpańskiego chorizo, drobno posiekać, a następnie gotować w oleju w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zbrązowieje, 4 do 5 protokół. Jeśli za pomocą meksykańskiego chorizo, wyjąć z osłonek i gotować (bez oleju) na patelni, mieszając i rozbijając mięso, aż bulgotanie i całkowicie oddzielone, 4 do 5 minut.
Jajka ubić w misce i wymieszać z chorizo. Gotować, mieszając, aż jajka są jajecznica i po prostu ustawić, o 5 protokół.
* Dostępne na rynkach Latino.