Jajecznica Biszkoptowe Kubki

Jajecznica Biszkoptowe Kubki
Jajecznica Biscuit Cups to bezglutenowe i דל פחמימות,zne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 85 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mix, jajka, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajecznica dla dwojga, Day After Turkey Biscuit Cups, oraz Omlet Biszkoptowe Kubki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spray DNA tylko z 12 regularnych filiżanek muffin z gotowania sprayu. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, ser i 1/2 szklanki mleka, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
SerSer
CiastoCiasto
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Ciasto układamy na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick. Kształt w piłkę; ugniatać 4 lub 5 razy. Kształt na 10-calową rolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CiastoCiasto
RolkaRolka
3
Rolkę pokroić na 12 sztuk. Naciśnij każdy kawałek w dolnej i górnej części kubka muffin, tworząc krawędź na brzegu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika. Z tyłu łyżki, naciśnij dmuchaną skorupę w każdym kubku, aby wcięć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W dużej misce, ubić jajka, pozostałe 1/4 szklanki mleka i pieprzu, aż dobrze wymieszane. W 10-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać mieszankę jajeczną; gotować od 3 do 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie jędrna, ale nadal wilgotna. Złożyć w sosie makaronowym i boczku, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
BoczekBoczek
JajkoJajko
8
Aby usunąć filiżanki herbatników z patelni, Uruchom nóż wokół krawędzi filiżanek. Łyżka mieszanki jaj do filiżanek herbatników.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Na wierzch posypać szczypiorkiem i dodatkowymi kawałkami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
SzczypiorekSzczypiorek
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn