Jaja marynowane II
Jaja marynowane II to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, jajka, przyprawę do marynowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 19%. Spróbuj Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, Jajka Marynowane, oraz Jajka Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszać ocet, wodę i przyprawę do marynowania. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać czosnek i liść laurowy.
Przenieść jaja do sterylnych pojemników. Napełnij pojemniki gorącą mieszaniną octu, zamknij i przechowywać w lodówce 8 do 10 dni przed podaniem.