Jaja Barbacoa
Jajka Barbacoan to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 478 kalorii, 27g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sól koszerną, salsę butelkowaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Barbacoa, Barbacoa, oraz Barbacoa Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umieścić w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Połącz fasolę, 2 łyżki salsy i 2 łyżki wody w małym rondlu na małym ogniu do ogrzania, od czasu do czasu mieszając. Trzymaj ciepło.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Lekko pokryć obie strony każdej tortilli sprayem do gotowania.
Umieścić 1 tortilla na patelni, i gotować przez 30 sekund z każdej strony lub do tosty. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami.
Dodaj wodę do dużej patelni, wypełniając dwie trzecie pełne; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu. Rozbij 1 jajko na każdy z 4 (6-uncji) kubków budyniu pokrytych sprayem do gotowania.
Na patelni umieścić kubki kremu w gotującej się wodzie. Przykryć patelnię; gotować 8 minut.
Wyjąć kubki kremu z wody.
Posypać równomiernie solą i pieprzem jajka.
Umieść 2 tortille na każdym z 4 talerzy, a każdą tortillę uzupełnij 2 łyżkami mieszanki fasoli. Wierzch fasoli z 2 łyżkami wołowiny Barbacoa.
Umieść 1 gotowane jajko na każdym talerzu, aby pokrywało się z obiema tortillami. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę pozostałej salsy.
Posypać każdą porcję 2 łyżkami sera, 1 łyżką zielonej cebuli i 1 łyżką świeżej kolendry.