Jagody z polewą do ciasta

Jagody z polewą do ciasta
Przepis jagody z polewą do ciasta można zrobić w około 45 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 265 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga jagód, masła, mleka i samorosnącej mąki. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 13%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Jagody Na Dnie Ciasta, Ciasto Kawowe Z Jagodami I Serem, oraz Ciasto Z Gryki Z Jagodami.

Instrukcje

1
Umieść jagody w natłuszczonym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia. W małej misce wymieszaj mąkę, cukier, mleko i masło na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Polać jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
3
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do złotego koloru, a wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn