Jagody miodowo-limonkowe i zielenina

Jagody miodowo-limonkowe i zielenina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj jagód miodowo-limonkowych i zieleni. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę dijon, sałatki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mieszane warzywa z jagodami i miodem-glazurowane orzechy laskowe, Sałatka mieszana z miodowo-limonkowym winegretem, oraz Wiosenne warzywa z jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, delikatnie wrzucić składniki sałatki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej misce wymieszać składniki dressingu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podawać sos z sałatką.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn