Jagodowy Poncz rumowy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rumu, ekstraktu z wanilii, pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jagodowy Poncz Rumowy, Sparkling Berry Punch, oraz Berry Merry Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
2/3 szklanki wody i cukru zagotować w średnim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; całkowicie schłodzić syrop. Puree 2 szklanki malin w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Syrop
3
Przecier wlać przez drobny sitko ustawione na rondlu z syropem. Naciskać na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej cieczy; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
4
W szklanej misce wymieszaj sok pomarańczowy, 6 kolejnych składników, 1 szklankę jagód i syrop malinowy. Przykryć; schłodzić co najmniej 4 godziny i do 1 dnia. Przecedzić do dzbana.