Jagodowy Drobiazg

Jagodowy Drobiazg
Jagodowy drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten deser ma 720 kalorii, 10g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.65 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz sherry, cukier, sok z 1 cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bardzo jagodowy drobiazg, Jagodowy Drobiazg, oraz Jagodowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę jagód, 1 szklankę malin, sok z cytryny, 1 łyżkę cukru i 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej w rondlu i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj, często mieszając, aż jagody zaczną się rozkładać, około 5 minut. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
W dużym rondlu ubij razem mleko, jajka, 2 łyżki cukru i pozostałą łyżeczkę skrobi kukurydzianej, aż wszystkie składniki zostaną równomiernie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj, stale mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina zacznie gęstnieć i pokryć tył łyżki, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Przelać krem do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Za pomocą miksera stojącego lub ręcznego ubijamy śmietanę i pozostałe 3 łyżki cukru, aż utworzą się sztywne szczyty. Odstawić 1 filiżankę do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
1/4 pozostałej bitej śmietany umieścić w misce z kremem i delikatnie złożyć za pomocą szpatułki. Po dodaniu początkowej bitej śmietany do kremu, złóż pozostałą bitą śmietanę (pozostawiając kubek odstawiony na polewę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Umieść około 1/2 szklanki kremu na dnie naczynia drobiazgowego, następnie używając około jednej trzeciej ciasta funta, przykryj dno naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
2
Ciasto posypać 1 łyżką sherry (lub innego trunku). Ciasto przykryć 1/3 kompot jagodowego, a następnie 6 uncji (około 1 szklanki) borówki, a następnie kremem. Wierzch budyń z więcej funta ciasto posypane 1 łyżka sherry, następnie 1/2 Pozostałe kompot jagodowy, 1/2 Pozostałe maliny, i 1/2 pozostały budyń. Wymieszać z pozostałym ciastem posypanym pozostałym sherry, a następnie pozostałym kompotem i 1 szklanką podzielonych na pół truskawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
KompotKompot
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
3
Na wierzch drobiazgu dodać 1 szklankę pozostałej bitej śmietany i udekorować pozostałymi jagodami. Odstawić na co najmniej 30 minut do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
4
Podawać na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn