Jagodowo-Migdałowe Batony Energetyczne

Jagodowo-Migdałowe Batony Energetyczne
Jagodowo-migdałowe batony energetyczne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka płatków owsianych, żurawiny, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Batony Energetyczne Wiśniowo-Migdałowe, Morelowo-Migdałowe Batony Energetyczne, oraz Batony Energetyczne Morelowo-Migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C). Lekko posmaruj 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zmiel migdały, nasiona sezamu, nasiona słonecznika, i owies w robocie kuchennym, aż będą przypominać grubą posiłek. Wymieszać zmieloną mieszaninę w misce z żurawiną, jagodami, syropem klonowym i cynamonem, aż do równomiernego połączenia. Zwilż ręce wodą i wciśnij mieszaninę do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Piec w nagrzanym piekarniku do tosty, o 1 godzinę, aż tosty. Całkowicie schłodzić w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Pokroić na 16 sztabek. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia14
Magazyn