Jagodowe Rabarbarowe Tarty Do Rąk
Jagodowe rabarbarowe tarty mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz fioletowy Żel kolor żywności, masło, skorupy ciasto, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 10%. Podobne przepisy to Jagodowe Rabarbarowe Tarty Do Rąk, Rabarbarowe Paszteciki Z Rabarbarem Malinowym, oraz Placki Truskawkowo-Rabarbarowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Arkusz cookie linii z gotowania pergaminu papieru.
W rondlu 1-ćwiartkowym umieść masło, rabarbar, jagody i cukier. Dusić na średnim ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar zmięknie. Trzepaczką szybko wymieszać skrobię kukurydzianą. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje.
Na dużej desce do krojenia rozwiń skorupy ciasta. Używając noża do pizzy, pokrój każdą skórkę z ciasta na 1 duży kwadrat.
Wytnij każdy duży kwadrat na 4 mniejsze kwadraty.
Łyżka 1/4 szklanki mieszanki jagodowo-rabarbarowej na środku 4 kwadratów skorupy. Delikatnie umieścić drugi plac skorupy na górze każdego. Za pomocą widelca naciśnij krawędzie, aby uszczelnić i uformować tartę.
Piec 10 do 12 minut lub aż krawędzie są złociste.
W 1 małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść 1/4 szklanki lukru; umieść pozostałe 1/4 szklanki lukru w innej torbie.
Dodaj Różowy Żel kolor żywności do jednej torby; dodaj fioletowy Żel kolor żywności do innej torby.
Mikrofalowe torby na wysokiej około 10 sekund lub do roztopienia lukier. Ugniataj każdą torebkę, aby rozprowadzić kolor w całym lukrze.
Odetnij mały dolny róg z każdej torby; mżawka lukier na ciepłe tarty rąk.