Jagodowe Jabłko Chrupiące
Blueberry Apple Crisp to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 98 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz jabłka, sól koszerna, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jabłko Blueberry Crisp, Jagodowe Jabłko Chrupiące, oraz Chrupiące Jabłko-jagoda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali masłem.
Beat 2 szklanki mąki pełnoziarnistej, płatki owsiane, masło, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/2 szklanki białego cukru, 1 łyżeczka cynamonu i 1/4 łyżeczki koszernej soli w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż mieszanina jest wielkości grochu i kruchy, 3 do 5 minut. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Jabłka, jagody, 1/4 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki białego cukru, 2 łyżki mąki pszennej, sok z cytryny i skórki, 1 łyżeczka cynamonu i gałki muszkatołowej w dużej misce; przenieść do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Posypać mieszaniną kruszonki na mieszaninie owoców.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa jest rumiane i owoce są bąbelkowe, 35 do 45 minut.