Jagodowa Kruszonka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruszonki jagodowej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, owies, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, Jagodowa Kruszonka, oraz Jagodowa Kruszonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Lekko posmaruj 8-calowym kwadratowym naczyniem do pieczenia.
Do nadzienia: w misce dodaj jagody, cukier, skrobię kukurydzianą, cydr i wanilię, dokładnie wymieszaj składniki razem z łopatką, pozostawiając jagody w całości. Odstawić podczas składania polewy.
Do polewy: w misce miksera dodać mąkę, cukry i masło. Za pomocą uchwytu łopatkowego, włącz masło do suchych składników, aż mieszanina wygląda na mączną lub kruchą. (Można to zrobić ręcznie.) Wymieszać z owsem i orzechami.
Wlać nadzienie do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia i równomiernie rozprowadzić polewę na owocach.
Piec przez 30 minut, lub aż polewa jest złoty kolor i owoce są bulgotanie. Lekko ostudzić i podawać na ciepło.