Jagoda Mieszana Pawłowa
Mieszana jagoda Pavlova wymaga około 2 godziny i 37 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $2.59 za porcję. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz koszerną sól, cukier, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jagoda Mieszana Pawłowa, Jagoda Mieszana Pawłowa, oraz Jagoda Mieszana Pawłowa.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni F.
Umieść arkusz papieru pergaminowego na patelni z arkuszami. Narysuj 9-calowe koło na papierze, używając 9-calowej płytki jako prowadnicy, a następnie odwróć papier, aby okrąg znajdował się na odwrotnej stronie. (W ten sposób nie dostaniesz znaku ołówkiem na bezie.)
Białka i sól umieścić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Ubij białka na dużej prędkości, aż firma, o 1 minutę. Z mikserem wciąż na wysokim poziomie, powoli dodawać cukier i ubijać, aż zrobi jędrne, błyszczące szczyty, około 2 minut.
Wyjąć miskę z miksera, przesiać skrobię kukurydzianą na ubite białka, dodać ocet i wanilię i lekko złożyć gumową szpatułką. Ułóż bezę na środku koła na pergaminie i wygładź ją w okręgu, tworząc szorstki dysk.
Piec przez 1 1/2 godziny. Wyłącz piekarnik, pozostaw drzwi zamknięte i pozostaw bezę do całkowitego ostygnięcia w piekarniku, około 1 godziny. Będzie ostry Na zewnątrz i miękki w środku.
Odwróć krążek bezowy na talerz i rozprowadź wierzch całkowicie osłodzoną bitą śmietaną.
Połączyć truskawki, jagody i maliny w misce i wymieszać z około 1/2 szklanki sosu malinowego, lub tyle, aby płaszcz jagody lekko. Łyżka jagody ostrożnie do środka Pavlova, pozostawiając granicę śmietany i bezy.
Podawać natychmiast w dużych miarkach z dodatkiem sosu malinowego.
Śmietanę ubić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do ubijania (można również użyć miksera ręcznego). Kiedy zacznie zgęstnieć, dodaj cukier i wanilię i nadal ubijaj, aż będzie jędrna. Nie przesadzaj!