Jagoda i bazylia Habanero Salsa

Jagoda i bazylia Habanero Salsa
Przepis Jagoda i bazylia Habanero Salsan jest gotowy w około 10 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 29 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, Bazyl, habanero i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Łososiowe Bulgogi Tacos z jagodową salsą Habanero, Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango, oraz Grillowany kurczak z salsą jagodowo-bazyliową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystko Puree w robocie kuchennym, aż będzie gładkie.Gotuj salsę na wolnym ogniu, aby usunąć nadmiar płynu. (Opcjonalnie: ta salsa jest świetna świeża, ale jeśli masz zamiar użyć go w czymś takim jak tacos, będziesz chciał go trochę ugotować, aby usunąć nadmiar płynu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn