Jagnięcina Z Warzywami Smażonymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać jagnięcinę z warzywami smażone spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 6,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę, cebulę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nogi z kurczaka z grilla z warzywami smażonymi, Makaron Limone Z Warzywami Ogrodowymi Smażonymi, oraz Meksykańska Polenta pieczona z fasolą salsy i smażonymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć 2 łyżki oleju, musztardy, octu, tymianku, czosnku, soli i pieprzu; odstawić 1 łyżkę.
Umieścić kotlety jagnięce na patelni brojlerów.
Rozłóż pozostałą mieszaninę musztardy po obu stronach kotletów. Broil 4-6 w. od ognia przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną doneness(dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Tymczasem, na dużej patelni, podsmażyć czerwoną paprykę, cukinię i cebulę w pozostałym oleju, aż chrupiące-miękkie. Wymieszać z zastrzeżoną mieszaniną musztardy; wrzucić do herbu.
Podawać z kotletami jagnięcymi.