Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj jagnięcinę z oliwką z gulaszem z fasoli Adzuki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 442 kalorie, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $2.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Idź do sklepu i odebrać wodę, fleur de sel, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby skorzystać z fleur de sel można śledzić to danie główne z Ciasto Czekoladowe Z Nadzieniem Karmelowym Fleur De Sel jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Z Fasoli Adzuki, Zielono-oliwkowo-cytrynowa Nóżka Jagnięca, oraz Gulasz Z Jagnięciny, Figi I Oliwek.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozłóż oliwki na dużej płycie kuchenki mikrofalowej i podgrzać je do 50 procent mocy przez 30 minut, lub do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Niech ostygnie, a następnie przenieść oliwki do mini robot kuchenny i zmielić na grubą proszku. Brązowy cukier wymieszać z oliwkowym proszkiem. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem, a mięso natrzeć oliwkowym proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pakiet Milk Duds
Ciasto Kukurydziane
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia. Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę z cytryny, pozostawiając jak najwięcej gorzkiego białego pestki. Skórkę z cytryny pokroić w cienkie paski julienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodaj je do rondla i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Odcedzić i wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
7
W średnim rondlu podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodać cebulę i koper włoski i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Dodać bulion, wodę, liść laurowy i ketchup i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
Dodać fasolę adzuki i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, o 1 godzinę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę do miski. Gotować płyn do gotowania na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 8 protokół. Wrzucić fasolę do rondla. Wymieszać w sosie Worcestershire i skórki cytrynowej i mieszaniny miodu i doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Fasola Adzuki
Srebrne Nonpareile
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-o
11
Na średniej patelni żaroodpornej podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodać jagnięcinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane na dnie, o 2 protokół. Obróć i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
13
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz jagnięcinę do średnio rzadkiego, około 8 minut na schab i 12 minut na nogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na co najmniej 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
15
Tymczasem wytrzeć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
17
Dodać cukinię i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż chrupiące-przetargu, 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
18
Łyżka fasoli na talerzach lub talerzu. Wierzch z cukinią i posypać tymiankiem i fleur de sel. Pokrój jagnięcinę i podawaj obok.