Jagnięcina z oliwką z gulaszem z fasoli Adzuki

Jagnięcina z oliwką z gulaszem z fasoli Adzuki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj jagnięcinę z oliwką z gulaszem z fasoli Adzuki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 442 kalorie, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $2.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Idź do sklepu i odebrać wodę, fleur de sel, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby skorzystać z fleur de sel można śledzić to danie główne z Ciasto Czekoladowe Z Nadzieniem Karmelowym Fleur De Sel jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Z Fasoli Adzuki, Zielono-oliwkowo-cytrynowa Nóżka Jagnięca, oraz Gulasz Z Jagnięciny, Figi I Oliwek.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż oliwki na dużej płycie kuchenki mikrofalowej i podgrzać je do 50 procent mocy przez 30 minut, lub do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Niech ostygnie, a następnie przenieść oliwki do mini robot kuchenny i zmielić na grubą proszku. Brązowy cukier wymieszać z oliwkowym proszkiem. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem, a mięso natrzeć oliwkowym proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia. Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę z cytryny, pozostawiając jak najwięcej gorzkiego białego pestki. Skórkę z cytryny pokroić w cienkie paski julienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj je do rondla i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Odcedzić i wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
7
W średnim rondlu podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Dodać cebulę i koper włoski i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Dodać bulion, wodę, liść laurowy i ketchup i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
10
Dodać fasolę adzuki i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, o 1 godzinę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę do miski. Gotować płyn do gotowania na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 8 protokół. Wrzucić fasolę do rondla. Wymieszać w sosie Worcestershire i skórki cytrynowej i mieszaniny miodu i doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasola AdzukiFasola Adzuki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Na średniej patelni żaroodpornej podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać jagnięcinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane na dnie, o 2 protokół. Obróć i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
13
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz jagnięcinę do średnio rzadkiego, około 8 minut na schab i 12 minut na nogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na co najmniej 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
15
Tymczasem wytrzeć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
17
Dodać cukinię i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż chrupiące-przetargu, 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
18
Łyżka fasoli na talerzach lub talerzu. Wierzch z cukinią i posypać tymiankiem i fleur de sel. Pokrój jagnięcinę i podawaj obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn