Jagnięcina z oliwką z gulaszem z fasoli Adzuki

Jagnięcina z oliwką z gulaszem z fasoli Adzuki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj jagnięcinę z oliwką z gulaszem z fasoli Adzuki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 442 kalorie, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $2.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Idź do sklepu i odebrać wodę, fleur de sel, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby skorzystać z fleur de sel można śledzić to danie główne z Ciasto Czekoladowe Z Nadzieniem Karmelowym Fleur De Sel jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Z Fasoli Adzuki, Zielono-oliwkowo-cytrynowa Nóżka Jagnięca, oraz Gulasz Z Jagnięciny, Figi I Oliwek.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozłóż oliwki na dużej płycie kuchenki mikrofalowej i podgrzać je do 50 procent mocy przez 30 minut, lub do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Niech ostygnie, a następnie przenieść oliwki do mini robot kuchenny i zmielić na grubą proszku. Brązowy cukier wymieszać z oliwkowym proszkiem. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem, a mięso natrzeć oliwkowym proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia. Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę z cytryny, pozostawiając jak najwięcej gorzkiego białego pestki. Skórkę z cytryny pokroić w cienkie paski julienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodaj je do rondla i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Odcedzić i wymieszać z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
7
W średnim rondlu podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodać cebulę i koper włoski i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Dodać bulion, wodę, liść laurowy i ketchup i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
Dodać fasolę adzuki i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, o 1 godzinę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę do miski. Gotować płyn do gotowania na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 8 protokół. Wrzucić fasolę do rondla. Wymieszać w sosie Worcestershire i skórki cytrynowej i mieszaniny miodu i doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Fasola AdzukiFasola Adzuki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Na średniej patelni żaroodpornej podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodać jagnięcinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane na dnie, o 2 protokół. Obróć i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
13
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz jagnięcinę do średnio rzadkiego, około 8 minut na schab i 12 minut na nogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na co najmniej 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
15
Tymczasem wytrzeć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
17
Dodać cukinię i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż chrupiące-przetargu, 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
18
Łyżka fasoli na talerzach lub talerzu. Wierzch z cukinią i posypać tymiankiem i fleur de sel. Pokrój jagnięcinę i podawaj obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn