Jagnięcina z karczochami i oliwkami: Stinci di Agnelli con Carciofi e Olive
Jagnięce golonki z karczochami i oliwkami: Stinci di Agnelli con Carciofi e Olive może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1383 kalorie, 94g białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na 9,76 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi pietruszki, ząbki czosnku, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Jagnięce Golonki Cytrynowe Z Karczochami Dla Dzieci, Golonki jagnięce z oliwkami i kaparami, oraz Duszone golonki jagnięce z pomarańczą i oliwkami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Opłukać i osuszyć trzonki i doprawić do smaku solą i pieprzem. W holenderskim piekarniku z grubym dnem z pokrywką podgrzewaj olej do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodać trzonki i zapiekać, aż ciemny złoty kolor na średnim ogniu, o 15 do 18 protokół.
4
Usunąć trzonki i odstawić na bok.
5
Do tej samej patelni dodać cebulę, czosnek, rozmaryn i karczochy i gotować, aż zmięknie, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodać oliwki, wino, sos pomidorowy i bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Wymień golonki jagnięce na patelni i wróć do wrzenia. Przykryć szczelnie i piec w piekarniku przez 1 1/2 godziny, aż do przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Trzcina Jagnięca
Ciasto Kukurydziane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Wyjąć z piekarnika i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
10
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 Szklanki Ząbków Czosnku
11
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje jeden tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.