Jagnięcina z karczochami: Agnello con i Cardi

Jagnięcina z karczochami: Agnello con i Cardi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 340 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pancetta, mąka, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Grillowane żeberka jagnięce (agnello a Scottadito), Baranek pieczony (Agnello de Latte Arrosto), oraz Crocchette d ' Agnello e bieta (Krokiety z jagnięciną i Chardą Szwajcarską) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Karczochy pokroić na małe kawałki i przykryć zimną wodą i sokiem z cytryny.
W holenderskim piekarniku, połączyć pancetta i cebula i gotować razem na średnim ogniu, aż pancetta rezygnuje z tłuszczu i cebula zaczyna mięknąć i się rumiane.
Dodać jagnięcinę i doprawić solą i pieprzem.
Posypać mięso mąką i mieszać na średnim ogniu przez trzy minuty, następnie mieszać w płatki pieprzu, i nadal gotować i mieszać, aż mięso jest rumiane.
Po 30 minutach wymieszać pastę pomidorową, dodać natkę pietruszki, czosnek i tymianek i dobrze wymieszać.
Dodać 1 litr wody, dodać karczochy, doprawić solą i pieprzem i gotować 30 minut.