Jagnięcina z Chianti Vinaigrette

Jagnięcina z Chianti Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miód, liście rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sos Karmelowy Chianti, Musujące Jesienne Chianti, oraz Babeczki Czekoladowe Chianti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Grilluj, aż pojawią się znaki grilla w kolorze karmelu, a natychmiastowy odczyt termometru mięsnego rejestruje 125 stopni F. dla średnio rzadkich, około 5 do 7 minut na stronę, w zależności od grubości.
W międzyczasie umieść wino w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować delikatnie, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 15 protokół. Wyłącz ogrzewanie.
Ubić miód do rozpuszczenia.
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, rozmaryn, sól i pieprz.
Trzepaczka do połączenia.
Podawać kotlety jagnięce na półmisku z miseczką Chianti vinaigrette obok do skropienia mięsa.
Lubię pikanterię zredukowanego wina z jagnięciną.