Jagnięcina wiosenna pieczona z miętą i czosnkiem

Jagnięcina wiosenna pieczona z miętą i czosnkiem
Jagnięcina wiosenna pieczona z miętą i czosnkiem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 38g białka, oraz 72 g tłuszczu. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Mieszanka schabów jagnięcych bez kości, pieprz, jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kotlety jagnięce i wczesna sałatka wiosenna i puree czosnkowo-miętowe groszek-N-ziemniaki, Stelaż jagnięciny wiosennej z pieczonym czosnkiem, oraz Stelaż Jagnięciny Wiosennej Z Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić masło: umieścić składniki w misce miksera i ubić, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przygotowanie jagnięciny: Rozgrzej piekarnik do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozgrzać dużą żeliwną patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać olej i zawirować patelnię do płaszcza. Umieścić jagnięcinę na środku patelni. Połówki czosnku położyć po obu stronach jagnięciny, pokroić boki w górę i położyć miętę na czosnku. Gotować jagnięcinę, obracając raz, aż dobrze rumiane, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść patelnię z jagnięciną w piekarniku do pieczenia, aż mięso osiągnie 125 na termometrze do mięsa, 12 do 14 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia i namiot z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
8
Podawać z miętą i czosnkiem na boku i odrobiną masła anchois na ciepłych plastrach jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn