Jagnięcina, Oliwa i karmelizowana cebula Tagine

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj jagnięcinę, oliwę i karmelizowaną cebulę Tagine spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś nogę jagnięciny, wino, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno gotująca jagnięcina, Morela i Tagine Oliwkowy, Karmelizowana Tarta Cebulowa, oraz Karmelizowana tortilla cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 150C / 300 stopni F.
Wszystkie składniki włożyć do garnka lub patelni na bazie ciężkiej, wlać wino na koniec i wszystko dobrze wymieszać.
Doprowadzić patelnię do wrzenia, następnie zacisnąć pokrywkę i włożyć do piekarnika na 2 godziny lub do momentu, aż jagnięcina będzie bardzo miękka.