Jagnięcina Kofta Curry

Jagnięcina Kofta Curry
Jagnięcina Kofta Curry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 792 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 4,25 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jeśli masz pomidory, jajko, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest dostarczany przez Food.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Jagnięcina Kofta Curry, lauki Kofta, jak zrobić lauki Kofta | lauki Kofta curry, oraz Klopsiki Curry (Kofta Curry) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
#48 Wine Spectator Top 100 2018Uroczy nos, aromaty żółtych jabłek, delikatny owocowy charakter, lekko lepka, żywa i ładnie zintegrowana kwasowość, idzie dobrze, pikantne i pikantne odcienie mineralne w wykończeniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn