Jagnięcina i ziemniaki Vindaloo

Jagnięcina i ziemniaki Vindaloo
Przepis Jagnięcina i ziemniaki Vindaloo jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. To danie główne ma 605 kalorii, 59G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka mielonego kardamonu, pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Vindaloo wieprzowe lub jagnięce, Vindaloo do kurczaka lub jagnięciny, oraz Easy Lamb Vindaloo dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Niesamowicie chrupiąca i drobnoziarnista z dużą ilością pieprzu i odrobiną ekstrawagancji. Nic dziwnego, bo to wino rośnie na największej skamieniałej rafie ostryg na świecie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn