Jagnięcina i czarna fasola Chili z kminkiem Crema, czerwona cebula Relish, awokado Relish i Native American Fry Bread

Jagnięcina i czarna fasola Chili z kminkiem Crema, czerwona cebula Relish, awokado Relish i Native American Fry Bread
Jagnięcina i Black Bean Chili z kminkiem Crema, Red Onion Relish, Avocado Relish i Native American Fry Bread może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 974 kalorie. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mleko w proszku, olej canolan, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku do pieczenia można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chili z wołowiną i czarną fasolą z prażonym kminkiem i smakiem awokado, Paszteciki z czarnej fasoli z przysmakiem kukurydzianym i sosem śmietanowym z awokado, oraz

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać jagnięcinę, w partiach, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż usmażone i rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Jagnięcinę wyjąć na talerz łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodać cebulę na patelnię i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodaj pomidory, chipotle i przyprawy. Powrót jagnięcinę na patelnię, dodać bulion i piwo; przykryć i gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu, o 1 godzinę, lub aż jagnięcina jest miękka i mieszanina zgęstnieje. Po 30 minutach sprawdź przyprawy i dodaj miód. W ciągu ostatnich 15 minut dodaj cynamon i ugotowaną fasolę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Posypać posiekaną kolendrą. Chochla do misek i top z dużym dollop kminku Crema, awokado Relish, i czerwona cebula Relish.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
8
Podawać z pieczywem smażonym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
9
Składniki ubić w misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj cebulę, czosnek, i chile na patelni i gotować, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać sok z limonki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
13
Zdjąć z ognia i wymieszać kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
14
W dużej misce, połączyć awokado, czerwona cebula, kolendra, chiles, sok z limonki, i sól i pieprz. Złóż do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Mąkę, proszek do pieczenia, mleko w proszku i sól połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Wytnij skracanie, aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
17
Dodać wodę i wymieszać, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
18
Umieścić na lekko posmarowanej mąką powierzchni i zagnieść lekko, aż będzie gładka. Przykryć ściereczką i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
19
Rozgrzać olej w dużej patelni saute wysokiej jednostronnej, aż osiągnie 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
20
Podziel ciasto na 8 kawałków i rozwałkuj każdy kawałek na 4-calowe koło. Pieczywo smażyć na rozgrzanym oleju, aż z obu stron zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-
21
Wyjąć na patelnię wyłożoną papierowymi ręcznikami i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Składniki

3Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli1porcja startego parmezanu2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone425papryka habaneropomidory całe, odsączone i pureepomidory całe, odsączone i puree4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej rzepakowy do smażeniaolej rzepakowy do smażenia2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1Średnia żółta cebula, posiekana(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1porcja startego parmezanupasilla chili powderpasilla chili powder1porcja startego parmezanuchipotle pureechipotle puree1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane liście kolendryposiekane liście kolendry1zostawićPosiekana kolendra, do dekoracjiPosiekana kolendra, do dekoracji3Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekane liście kolendrydrobno posiekane liście kolendry4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola czarna gotowana lub konserwowanafasola czarna gotowana lub konserwowana1kufelcreme fraiche, meksykańska crema lub kwaśna śmietanacreme fraiche, meksykańska crema lub kwaśna śmietana340papryka habaneropiwo ciemnepiwo ciemne7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1porcja startego parmezanusos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy6goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1Dashcynamon mielonycynamon mielony2warzywo (np. szpinak)kolendra mielonakolendra mielona1porcja startego parmezanukminek mielonykminek mielony4Awokado Haas, obrane, pestkowe i posiekaneAwokado Haas, obrane, pestkowe i posiekane1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2limonki, soczystelimonki, soczyste1kilogramyjagnięcina z łopatek, pokrojona w kostkę 1/2 calajagnięcina z łopatek, pokrojona w kostkę 1/2 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo wyciśnięty sok z limonkiświeżo wyciśnięty sok z limonki1porcja startego parmezanuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki2Spód: okruszki z herbatników grahamsuche mleko w proszkusuche mleko w proszku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1porcja startego parmezanususzone Meksykańskie oreganosuszone Meksykańskie oregano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, mielonaczerwona cebula, mielona2czerwona cebula, drobno pokrojona w kostkęczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkę2warzywo (np. szpinak)sól, plus więcej do przyprawiania po smażeniusól, plus więcej do przyprawiania po smażeniu8trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz8trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz8trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1serrano chile, drobno pokrojone w kostkę z nasionamiserrano chile, drobno pokrojone w kostkę z nasionami2Serrano chiles, mielone z nasionamiSerrano chiles, mielone z nasionami5Spód: okruszki z herbatników grahamskracanie warzyw na zimnoskracanie warzyw na zimno3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia44
Magazyn