Bezglutenowa jagnięcina z Kasha może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 25 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 85 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz fasolę, cebulę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warzywa bezglutenowe i kasza z winegretem balsamicznym, Moussaka Jagnięca Bezglutenowa, oraz Kebaby Jagnięce Kofta-Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usunąć tłuszcz z jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
2
Pokroić jagnięcinę na kawałki 3/4 cala. Spray 4-quart nonstick holenderski piekarnik z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Jagnięcinę gotować w holenderskim piekarniku około 10 minut, często mieszając, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Wymieszaj cebulę, wodę, sok z cytryny, tymianek, oregano, sól i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Cebula
Tymianek
Woda
Sól
4
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 godziny lub aż jagnięcina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
5
Wymieszać z kaszą gryczaną i mrożoną fasolką szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Gryka
6
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 do 12 minut lub aż ziarna będą miękkie i ciecz zostanie wchłonięta.