Jagnięce ciasto pasterskie

Jagnięce ciasto pasterskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięcego ciasta pasterskiego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 462 kalorii, 37g białka, oraz 14g tłuszczu. Za 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, bulion wołowy, gulasz jagnięcy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciasto pasterskie Paleo, Jagnięce ciasto pasterskie, oraz Ciasto pasterskie z miętą i jagnięciną dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj jagnięcinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Na patelni nieprzywierającej brązowa jagnięcina partiami w oleju na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj sos pomidorowy, bulion i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodaj cebulę, fasolę i marchewkę; przykryj i gotuj 20-30 minut dłużej lub do miękkości mięsa i warzyw. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Przenieś gulasz do natłuszczonego 5-szklankowego naczynia do pieczenia. Rura lub łyżka zacieru ziemniaki wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 13-15 minut lub do momentu, gdy ziemniaki staną się złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia59
Magazyn