Jagnięce ciasto pasterskie

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięcego ciasta pasterskiego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 462 kalorii, 37g białka, oraz 14g tłuszczu. Za 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, bulion wołowy, gulasz jagnięcy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciasto pasterskie Paleo, Jagnięce ciasto pasterskie, oraz Ciasto pasterskie z miętą i jagnięciną dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę i pieprz.
Dodaj jagnięcinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć.
Na patelni nieprzywierającej brązowa jagnięcina partiami w oleju na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Dodaj sos pomidorowy, bulion i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Dodaj cebulę, fasolę i marchewkę; przykryj i gotuj 20-30 minut dłużej lub do miękkości mięsa i warzyw. Odrzuć liść laurowy.
Przenieś gulasz do natłuszczonego 5-szklankowego naczynia do pieczenia. Rura lub łyżka zacieru ziemniaki wokół krawędzi.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 13-15 minut lub do momentu, gdy ziemniaki staną się złotobrązowe.