Jagnięca golonka i ziemniaczane Curry
Jagnięcina i ziemniaczane Curry mogą być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, cebulę, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Curry Z Jagnięciną, Ciasto z jagnięciną, oraz Jagnięca Shank Tajine.
Instrukcje
Umyć trzonki i przyciąć starannie.
Wymieszaj jogurt z garam masala i wmasuj w trzonki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Połącz składniki mieszanki przypraw.
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużym frypanie i gotować cebulę, aż będzie miękka, ale nie rumiane.
Dodać imbir, czosnek, liście laurowe i przyprawy mix i gotować przez 3 protokół. Odstawić.
Podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju w ciężkim, pokrywanym garnku i brązowym trzonku jagnięcym ze wszystkich stron.
Dodaj mieszaninę cebuli, pastę pomidorową, pokrojone w kostkę ziemniaki, sól i 400 ml wody, i doprowadzić do wysokiej gotować.Przykryć i gotować na łagodnym ogniu przez 1 1/2 do 2 godzin, aż jagnięcina będzie miękka i sos będzie gęsty.Fasolę ugotować w osolonej wodzie na wolnym ogniu, odcedzić i wrzucić na wierzch. Rozsypać z nasionami Nigelli i kolendrą i podawać z ciepłym chlebem naan i jogurtem oraz ryżem pulao.