Jagnięcina z serem Feta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięcego bochenka z serem Feta. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,84 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 29g białka, oraz 37 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, bazylia, jajka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Balsamiczny-szkliwiony lamb meat Loaf przepis, Sznurek Serowy Meat Loaf, oraz Boczek Z Serem Meat Loaf.
Instrukcje
Piec orzeszki piniowe w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub do tosty.
Połącz orzeszki piniowe i następne 9 składników; naciśnij połowę mieszanki do lekko nasmarowanego 9-x 5-calowy Bochenek.
Posypać serem i wcisnąć pozostałą mieszankę jagnięcą na ser.
Piec w 375 przez 1 1/2 godziny; wyjąć z patelni i umieścić na stojaku w patelni brojlerów.
Wlać sos pomidorowy na wierzchu; piec 10 więcej minut lub aż gotowe.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z pieczywem tostowym pita.