Jagnięcina z konserwowanymi cytrynami
Jagnięcina z Zakonserwowanymi cytrynami jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 285 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, kolendra plus dodatkowe, konserwowane cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jagnięcina Z Granatu Tagine Z Konserwowanymi Cytrynami Meyer, Zwinięta noga jagnięcina z ziołami i konserwowanymi cytrynami, oraz Cytryny Konserwowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Jagnięcinę posypać grubą solą i pieprzem. Aranżacja jednowarstwowa w szkle 13x9x2-calowym.
Połącz cebulę, cytryny, czosnek, 3 łyżki kolendry i nasiona kminku w procesorze. Zmiksować na gładkie puree.
Dodać 2 / 3Cup wody i ponownie wymieszać.
Wlać pureeevenly jagnięcinę. Krótko wymieszać, aby pokryć jagnięcinę z puree. Masło rozsypać równomiernie.
Upiec jagnięcinę, odsłoniętą, aż do bardzo długiego, 4 do 4 i pół godziny. Używając łyżki szczelinowej, przenieść jagnięcinę do miski. Przechyl naczynie do pieczenia ispoon tłuszczu z powierzchni sosu. Returnlamb do sosu; wymieszać, aby zmiksować. Doprawić do smaku solą i pieprzem. do przodu
Może być wykonany 2 dni wcześniej. Gulasz schłodzić, uncovered, aż ostygnie, następnie przykryć i keeprefrieded. Rewarm, Kryty, w 177°oven 30 minut.
Jagnięcinę posypać dodatkowym posiekanymcilantro i podawać.
* Cytryny moczone w soli i soku cytrynowymod kilku tygodni; dostępne w sklepach specialtyfoods i na rynkach Bliskiego Wschodu oraz od igourmet.com.