Jagnięcina duszona z pigwą (Kidonato)

Jagnięcina duszona z pigwą (Kidonato)
Jagnięcina duszona z pigwą (Kidonato) może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis zawiera 4 porcje z 465 kalorii, 30g białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za $7.15 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony cynamon, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamonowe Skręty jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszona łopatka wieprzowa z pigwą, Jagnięcina i pigwa Tagine, oraz Tunezyjski przepis na gulasz z jagnięciny i pigwy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek do wędzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
2
Dodaj jagnięcinę i smaż, aż dobrze się zrumieni ze wszystkich stron, a następnie odstaw na bok. Zmniejsz ogień do średniego, następnie dodaj masło i cebulę i gotuj, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Wlej wodę, a następnie dopraw solą, pieprzem, cynamonem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Dodaj smażone kawałki jagnięciny i pigwę pokrojoną w ćwiartki. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Dusić kidonato na średnim ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości jagnięciny, w razie potrzeby dodając dodatkową wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn