Jack ' s Fried Catfish
Przepis Jack ' s Fried Catfish jest gotowy w około 18 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz pod ręką filety z suma, czosnek w proszku, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sum Smażony, Smażony Sum Po Boy, oraz Smażony Sum #2.
Instrukcje
Filety z suma umieścić w jednej warstwie w płytkim naczyniu; przykryć mlekiem. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Połączyć mąkę kukurydzianą i następne 4 składniki w płytkim naczyniu.
Wyjmij filety z suma z lodówki i odstaw w temperaturze pokojowej na 10 minut.
Usuń z mleka, pozwalając nadmiar kapać.
Posypać równomiernie 1 łyżeczką soli.
Pogłębiać filety z sumów w mieszance mąki kukurydzianej, wytrząsając nadmiar.
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cala do dużej patelni; ciepło do 35
Filety smażyć partiami, około 3 do 4 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Spuścić na stojakach drucianych na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.