Jack-o' - Lantern Pizza
Pizza Jack-o' - Lantern może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 66 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę valley, mieloną wołowinę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jack-o' - Lantern Pizza, Jack-O ' - Lantern, oraz Jack-O '- Lantern " tort dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. 12-calowa patelnia do pizzy. Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać salsę, kukurydzę i 1/4 szklanki wody.
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia.
Wymieszać Bisquick, 1/3 szklanki gorącej wody i oleju, aż miękkie ciasto tworzy; energicznie pokonać 20 uderzeń.
Odstawić 5 minut. Naciśnij ciasto w patelni do pizzy, za pomocą palców zanurzonych w Bisquick; szczypta krawędzi, aby utworzyć 1/2-calowy obręcz.
Rozprowadzić mieszankę wołową na cieście.
Piec 11 do 15 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i ser topi. Ułóż dodatki na pizzy, aby uformować lampiony.