Jack-o' - Lantern Pizza

Jack-o' - Lantern Pizza
Pizza Jack-o' - Lantern może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 66 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę valley, mieloną wołowinę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jack-o' - Lantern Pizza, Jack-O ' - Lantern, oraz Jack-O '- Lantern " tort dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. 12-calowa patelnia do pizzy. Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać salsę, kukurydzę i 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia.
4
Wymieszać Bisquick, 1/3 szklanki gorącej wody i oleju, aż miękkie ciasto tworzy; energicznie pokonać 20 uderzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Odstawić 5 minut. Naciśnij ciasto w patelni do pizzy, za pomocą palców zanurzonych w Bisquick; szczypta krawędzi, aby utworzyć 1/2-calowy obręcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
6
Rozprowadzić mieszankę wołową na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
8
Piec 11 do 15 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i ser topi. Ułóż dodatki na pizzy, aby uformować lampiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn