Jabłkowy Chutney Maxa i Eli Sussmana

Jabłkowy Chutney Maxa i Eli Sussmana
Jabłkowy Chutney Maxa i Eli Sussmanów może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 75 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 180 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, skórkę i imbir, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kotlety schabowe Max i Eli Sussman z chutneyem jabłkowym, Arbuz Max i Eli Sussman Gazpacho, oraz Chilaquiles Maxa i Eli Sussmana z salsą Tomatillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i wymieszać, aby pokryć olejem. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, często mieszając, aż cebula są karmelizowane do głębokiego złotego brązu, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Włożyć jabłka do rondla i dodać 1/4 szklanki wody. Dusić na małym ogniu, aż bardzo miękkie, o 30 protokół. Jabłka rozgnieść, ale pozostawić trochę ładne grube tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodać cebulę, brązowy cukier, imbir, ziele angielskie, skórkę z cytryny i sok, i szczyptę soli do patelni z jabłkami i wymieszać dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn