Jabłkowy Chleb Z Cukinią
Jabłko cukinia chleb jest bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, cukier, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb z cukinią i jabłkami, Zdrowy chleb jabłkowo-Cukiniowy, oraz Makeover Cukinia Jabłko Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól. W innej misce ubić jajka.
Dodaj olej, cukry i wanilię.
Wlać suche składniki; dobrze wymieszać. Wymieszać z cukinią, jabłkami i pekanami (ciasto będzie sztywne). Łyżka do trzech smarowanych 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do końca. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.