Jabłkowy Budyń Chlebowy
Jabłkowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś masło, smażone jabłka, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding, Budyń Chlebowo-Jabłkowy, oraz Jabłkowy Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać jabłka, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż zmięknie i lekko rumiane.
Ubij śmietanę i 4 kolejne składniki w dużej misce, aż będą gładkie. Wymieszać w kostkach chleba; odstawić 5 minut. Wymieszać ugotowane jabłka.
Posypać 2 Łyżki. turbinado cukier do maślanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Dodać mieszankę Chlebowo-jabłkową do naczynia i rozprowadzić w równej warstwie.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami. cukier turbinado.
Piec w temperaturze 375 przez 40 do 45 minut lub do jasnego złota i środka jest ustawiony. (Budyń chlebowy będzie nadmuchać do góry naczynia i odciągnąć lekko z boków, jak piecze.) Cool 10 minut.
Podawać na ciepło z jabłkowym Brandy Crme Anglaise i
Uwaga: testowaliśmy z chlebem Panera cynamon z rodzynkami. Do przodu, przykryć i schłodzić pieczony i schłodzony budyń chlebowy na noc.
Odstawić 20 minut; podgrzać w piekarniku 350 20 minut.