Jabłkowo-Cynamonowy Chleb Małpi
Jabłko-Cynamon Małpi chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grandów! herbatniki z maślanki homestyle®, wanilia, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jabłko Cynamon Słodkie Bułeczki Małpi Chleb, Cynamonowy Chleb Małpi, oraz Ciasto Chlebowe Z Bułką Cynamonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12-cup karbowany tube ciasto patelni z gotowania sprayu.
W 1-galonowej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj cukier i cynamon. Oddzielić ciasto na 16 herbatników.
Każde ciastko pokroić na ćwiartki.
Dodać kawałki biszkoptu do mieszaniny cukru. Uszczelnij torebkę; wstrząśnij, aby pokryć.
Posypać połowę plasterków jabłka na patelni.
Połową kawałków biszkoptu i połową orzechów pekan ułożyć na jabłkach.
Posypać pozostałymi plasterkami jabłka.
Warstwę pozostałych kawałków biszkoptu i pozostałych orzechów pekan na wierzchu.
W małej misce wymieszaj karmelową polewę i wanilię.
Polać kawałkami biszkoptu.
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru i nie doughy w centrum. Przykryć luźno folią w ciągu ostatnich 10 minut, aby zapobiec przerostowi. Schłodzić na patelni 10 minut. Obróć do góry nogami na talerz do serwowania.